Mindfulness voor jongeren

Event Start Date:
maart 8, 2016
Event End Date:
april 5, 2016
Event Venue:
Noorderhaven 32

Life Art

Mindfulness en persoonlijke ontwikkeling voor jongeren van 20-28 jaar

Iedereen komt op zijn eigen manier in aanraking met  angst voor afwijzing, grenzen stellen, perfectionisme, eenzaamheid, intimiteit enz.

Wat zijn eigenlijk gedachten, gevoelens en emoties bij deze thema’s en hoe ga je hier mee om? Wat vind je lastig om mee om te gaan?

Tijdens deze cursus ontwikkel je meer inzicht in deze thema’s en kun je nieuwe mogelijkheden in je gedrag onderzoeken. Je kunt de inspiratie vinden om moedig je eigen unieke zijn zichtbaar te maken. De mindfulnesstraining duurt vijf weken van ongeveer twee uur per avond. We doen meditaties, oefeningen, uitwisseling en is er uitleg over het thema.

Het individuele proces van een ieder staat centraal, het is geen groepstherapie. Je neemt zelf situaties uit je dagelijks leven, die je wilt onderzoeken.

De geleide meditaties worden opgenomen en krijg je toegestuurd, zodat je de bij het thema passende meditaties kunnen beoefenen. Verder krijg je een hand out met daarin het programma en een aantal vragen om te verdiepen over je patronen, emoties etc. tijdens de cursus.

Cursus van 5 weken 2,5 uur per week

Tijd: 19.30-21.45 uur

Data: Vijf dinsdagavonden 8,15,22,29 maart en 5 april.

Kosten: 25 euro voor clienten van lemminkainen, 150 euro voor clienten van andere huisartsenpraktijken

Opgave: via de contactpagina van deze website, via paulivanengelen@hetnet.nl of 050-5735639