Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dark sky nachtmeditatie

2 juli 2021 @ 8:00 pm - 3 juli 2021 @ 6:00 am

€70
groningen meditatie

We mediteren in het donkerste gebied van Nederland, dat is aan het Lauwersmeer. Om 20.00 uur komen we bij elkaar en na een wandeling  vinden we onze plek om naar de zonsondergang en de sterren te kijken. We doen tijdens de avond en de nacht  meditaties om ons te verbinden met de zonsondergang, de stilte van de nacht en de sterren boven ons. Het is groots en indrukwekkend er zullen regelmatig vallende sterren te zien zijn.

We mediteren op de oneindigheid van het universum en de oneindige mogelijkheden die we in ons dragen. Wat ontstaat in de ontmoeting tussen beiden.

Een Dark Sky Park is een gebied waar het donker is, waar de duisternis behouden blijft en waar bezoekers ‘s nachts welkom zijn om die duisternis te beleven en de sterrenhemel te zien. De benoeming voor het Lauwersmeer is bijzonder, omdat Nederland één van de landen is met de meeste lichtvervuiling ter wereld.Echte duisternis wordt steeds zeldzamer, omdat overal in de Westerse wereld de nachtelijke verlichting toe neemt.

Neem iets mee om comfortabel op te zitten (0ng. 300 meter lopen vanaf de parkeerplaats) of liggen en warme kleding en iets voor de regen mee. De tocht is  inclusief een ontbijt. We kunnen vervoer (en vervoerskosten) samen delen.

Aanmelden en vragen via het contactformulier of paulivanengelen at hetnet.nl

Bij veel bewolking en regen, als er geen sterren te zien zijn, verplaatsen we deze nacht naar zaterdagnacht 23 juli.

Gegevens

Begin:
2 juli 2021 @ 8:00 pm
Einde:
3 juli 2021 @ 6:00 am
Kosten:
€70
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://www.meditatie-en-innerlijke-groei.nl

Locatie

Lauwersmeer

Organisator

Pauli van Engelen