Pauli

Pauli van Engelen

P1050045

“Achter de zichtbare wereld is er een oceaan aan mogelijkheden met oneindige potentie,  je kunt je daarin overgeven en tot uitdrukking brengen in de zichtbare wereld.”

Pauli geeft vijfendertig jaar individuele therapie en heeft een eigen praktijk voor therapie en coaching. Ze werkt tevens als praktijkondersteuner GGZ en geeft massage met etherische oliën.

Ze gebruikt verschillende therapievormen afhankelijk van de hulpvraag en behoefte van de client. Ze is gespecialiseerd in lichaamsgerichte traumatherapie, rouwbegeleiding en relatietherapie en volgde hiervoor oa trainingen bij Marianne Bentzen, Raja Selvam, Sonia Gomez en Diane Poole en de opleiding Somatic Experience .

Pauli geeft vanaf 2003 meditatiecursussen, retreats en de opleiding  spirituele psychologie. Dankbaar gebruik makend van de lessen van Bob Moore en Bart ten Berge.

Pauli heeft ook veel ervaring in het begeleiden van groepen, teams en organisaties. Daarnaast geeft Pauli supervisie en trainingen aan professionals op het het gebied van rouw, stress en trauma.

De kosten van een sessie van 60 minuten zijn 65 euro.

Voor vragen en afspraken kun je een bericht sturen naar paulivanengelen @ hetnet.nl

Hieronder vind je een oefening die je kunt doen om een warme basis in jezelf te ontwikkelen.

Om deze video af te kunnen spelen is het nodig om externe inhoud van YouTube toe te staan.

Zie de YouTube privacy policy voor meer informatie

Als je hiermee akkoord gaat, wordt je keuze opgeslagen, en zal de pagina verversen.