Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jongerentraining 20 – 30 jaar

2 maart 2020 @ 7:30 pm - 10:00 pm

€95

Meditatie en ontwikkeling

Intimiteit, angst voor afwijzing, grenzen stellen, perfectionisme zijn thema’s die je tegen komt als je uitdrukking aan jezelf geeft in de wereld. Wat zijn gedachten, gevoelens en emoties en hoe ga je hier mee om? Wat vind je lastig om mee om te gaan? Welke houding heb je naar jezelf.

Tijdens deze cursus ontwikkel je meer inzicht in deze thema’s en kun je nieuwe mogelijkheden in je gedrag onderzoeken. We oefenen om contact te maken met dimensies achter gedrag, overtuigingen en emoties. De training duurt zes weken van ongeveer tweeënhalf uur per avond. We doen meditaties, oefeningen, uitwisseling en uitleg over het thema.

Het individuele proces van een ieder staat centraal, het is geen groepstherapie. Je onderzoekt zelf situaties uit je dagelijks leven.

Een aantal geleide meditaties zijn op you tube te vinden, zodat ondersteuning hebt bij het oefenen van  meditaties. Verder krijg je een hand out met daarin het programma en een aantal vragen om te verdiepen in je patronen, emoties etc. tijdens de cursus.

Cursus van 6 weken 2,5 uur per week:

Tijd: 19.30-22.00 uur

Data: zes maandagavonden  2, 9, 16, 23 en 30 maart en 6 april 2020

Kosten: 95 euro voor deelnemers uit de huisartsen praktijk lemminkainen en studentenarts, 175 euro voor deelnemers van buiten de praktijk. Het is mogelijk om je voor de training in te schrijven in de praktijk, dan ontvang je korting.

Opgave en meer informatie via paulivanengelen at hetnet.nl of 050-5735639

Gegevens

Datum:
2 maart 2020
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Kosten:
€95
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.meditatie-en-innerlijke-groei.nl/cursussen/75-2/

Organisatoren

ISSP
Pauli van Engelen

Locatie

Therapeuticum
Noorderhaven 32
Groningen, Netherlands
+ Google Maps