Reviews

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Goed geaard door de retreat en de meditaties!

Rated 5 out of 5
januari 5, 2021

Na het meemaken van een retreat kwam ik thuis met nieuwe inzichten. Het heeft mij veel gebracht. Door deze inzichten en een betere aarding kon ik het hectische leven veel beter aan. Ik kan het iedereen aanraden!

Als gevolg van de grote afstand, volg ik de meditaties van Pauli nu geregeld via Youtube. Dat is voor mij een manier om op tijd weer tot rust te komen.

Luci

Ondersteunend bij rouw

Rated 5 out of 5
juni 29, 2020

Pauli heeft mij door mijn rouwproces gesleept….. Daarbij hebben de opleiding meditatie-en-innerlijke-groei en de 24 urige retraite in het zonnige Portugal zeker bij gedragen!

Ylona de Bruin

Fijn om mee te doen.

Rated 5 out of 5
juni 15, 2020

Via deze weg wil ik je bedanken voor de lessen van afgelopen weekend. Ik heb het als heel erg prettig ervaren. Ik merk dat het voor mij het juiste moment is om deze stap te maken. Ook al was het over Zoom, ik heb wel de connectie met elkaar beleefd.

Christean de Weerd

Toevallend….

Rated 5 out of 5
juni 3, 2020

Dag Pauli,

Pas geleden heb ik boeken bij je besteld, daarbij was ingesloten de folder meditatie en innerlijke groei, met info en deze website.

Verrassend was meteen de connectie met wat eerder Oneness was: op hun verzoek heb ik The Golden Age geschreven: dit is te vinden op mijn website Leven-in-liefde.nl

Met hartegroet Marian

Marian Dieterman

Antwoord van Meditatie en Innerlijke Groei

Beste Marian, dank voor je schrijven, leuk om te horen dat je herkenning vindt. Ik ga even kijken naar je website. Warme groet, Pauli